Francúzska pórová polievka

2018-02-15

Popis

Francúzska pórová polievka. Podávame s bagetou.

Ingrediencie

  • 4 ks póry
  • 4 ks zemiaky
  • 50 g tuku
  • 1 l mlieka
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Očistené póry pokrájame na kolieska, zemiaky na malé kocky. Zemiaky a pór dáme do hrnca, zalejeme mliekom a 0,5 l vody, osolíme, okoreníme a privedieme do varu. Varíme asi 30 minút. Po vychladnutí všetko rozmixujeme. Pridáme tuk. Podávame s bagetou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 657
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

658

Podobné recepty:
  • Kapor v pivnom cestičku so zázvorom

    Kapor v pivnom cestičku so zázvorom

  • Liate cesto II

    Liate cesto II

  • Krémová polievka z rybieho filé

    Krémová polievka z rybieho filé