Gazdovské toliare
2018-02-21- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Gazdovské toliare. Ako prílohu podávame ryžu, hranolčeky, opekané alebo varené zemiaky.
Ingrediencie
- 200 g bravčového karé
- soľ
- mleté čierne korenie
- 200 g slaniny
- 80 g leča
- cibuľa
Postup
Krok 1
Mäso nakrájame na menšie plátky (2-3 na porciu), mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozohriatom oleji. Opečené mäso vyberieme, na panvici opražíme cibuľku, lečo a spolu podusíme asi 5 minút. Hotovú zmes dáme na tanier a položíme na ňu plátky mäsa. Ako prílohu podávame ryžu, hranolčeky, opekané alebo varené zemiaky.