Gazdovské toliare

2018-02-21

Popis

Gazdovské toliare. Ako prílohu podávame ryžu, hranolčeky, opekané alebo varené zemiaky.

Ingrediencie

  • 200 g bravčového karé
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 200 g slaniny
  • 80 g leča
  • cibuľa

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na menšie plátky (2-3 na porciu), mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozohriatom oleji. Opečené mäso vyberieme, na panvici opražíme cibuľku, lečo a spolu podusíme asi 5 minút. Hotovú zmes dáme na tanier a položíme na ňu plátky mäsa. Ako prílohu podávame ryžu, hranolčeky, opekané alebo varené zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1616
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1617

Podobné recepty:
  • Otočené rezne

    Otočené rezne

  • Pirohy plnené mäsom

    Pirohy plnené mäsom

  • Hnev rytierov s kukuričnými plackami

    Hnev rytierov s kukuričnými plackami

kuk