Letná tvarohová torta (nepečená)

2003-11-16

Ingrediencie

  • 500 g jemného tvarohu, 200 g masla, 250 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 4 dl mlieka, kakao, 14 kúskov plátkovej želatíny alebo 2 vrecúška instantnej želatíny, okrúhle piškóty, ovocný kompót.

Postup

Krok 1

Na dno tortovej formy poukladáme piškóty, polejeme ich šťavou z kompótu. V mixéri zmiešame tvaroh, maslo, cukor, vanilkový cukor a mlieko so želatínou. Na piškóty vylejeme viac ako polovicu hmoty, na zarovnaný povrch poukladáme ovocie z kompótu, prípadne aj piškóty. Do zvyšnej hmoty pridáme kakao a trochu cukru, zmiešame a nalejeme navrch do tortovej formy. Dáme stuhnúť do chladničky na niekoľko hodín. Môžeme ozdobiť šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1098
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1099

Podobné recepty:
  • Tvarohový koláč s mrvancami

    Tvarohový koláč s mrvancami

  • Rýnske hovädzie plátky

    Rýnske hovädzie plátky

  • Rajčiaky plnené plesňovým syrom

    Rajčiaky plnené plesňovým syrom

kuk