Nátierka z baklažánov

2003-11-24

Ingrediencie

  • 2 baklažány, 2 stredne veľké papriky, 3 strúčiky prelisovaného cesnaku, mleté lieskové alebo búrske oriešky, 1 lyžicu oleja, 1 lyžicu octu, soľ, štipku cukru.

Postup

Krok 1

Umyté baklažány upečieme v rúre. Keď sú mäkké, tak ich ošúpeme a nadrobno posekáme. Pridáme pretlačené surové paradajky, prelisovaný cesnak a mleté oriešky. Nátierku podľa chuti prisladíme, prikyslíme a osolíme. Podávame ju na krajcoch čerstvého chleba, alebo na teplých, opečených hriankach. Posypeme posekanou pažítkou, alebo čerstvou cibuľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 624
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

625

Podobné recepty:
  • Tekvicová bábovka

    Tekvicová bábovka

  • Brokolicový (zeleninový) koláč

    Brokolicový (zeleninový) koláč

  • Tvarohové rezy nemiešané

    Tvarohové rezy nemiešané

kuk