Vajcová omeleta

2003-12-01

Ingrediencie

  • 4 väčšie zemiaky, olej, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, 3 vajcia, strúhaný syr, kečup.

Postup

Krok 1

Očistené zemiaky prekrojíme na štvrtiny a tie na plátky hrubé 2 až 3 mm. Plátky zemiakov opečieme na horúcom tuku do ružova. Osolíme ich a posypeme zeleninovou koreniacou zmesou. Vajcia rozšľaháme so soľou a zeleninovou koreniacou zmesou. Vajcia vylejeme na opečené zemiaky. Keď vajcia stuhnú, omeletu preložíme na tanier, posypeme strúhaným syrom a pokvapkáme kečupom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 778
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

779

Podobné recepty:
  • Pekárska bieda (špecialita z Horných kysúc)

    Pekárska bieda (špecialita z Horných kysúc)

  • Zapečený karfiol II

    Zapečený karfiol II

  • Tofu paprikáš

    Tofu paprikáš

kuk