Marcipánové gule

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 100 g marcipánu, 1 lyžicu rumu, 30 g práškového cukru. 50 g čokolády, 20 g tuku (napr. Hélia), 5 tlčených vylúpaných mandlí, polovice mandlí alebo kakaový prášok na obalenie.

Postup

Krok 1

Vo vodnom kúpeli vymiešame marcipán s rumom, práškovým cukrom, čokoládou a tukom. Pridáme 5 tlčených vylúpaných mandlí a ešte premiešame. Z hmoty tvoríme gule, alebo kocky, ku ktorým zo strán pritlačíme polovice ošúpaných mandlí, alebo ich iba obalíme v kakaovom prášku, prípadne polejeme čokoládou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 580
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

581

Podobné recepty:
  • Rožteky plnené cibuľou

    Rožteky plnené cibuľou

  • Palacinková torta II

    Palacinková torta II

  • Šumienkový koláč

    Šumienkový koláč