Plnená šťuka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 šťuku, 200 g bravčového mäsa, pečeň zo šťuky, 1 cibuľu, 1 žemľu, mleté čierne korenie, 2 lyžice masla, 1 vajce, soľ.

Postup

Krok 1

Šťuku vyčistíme, odrežeme hlavu, chvost, žiabre a nasolíme. Mäso, pečeň a cibuľu zomelieme, pridáme namočenú a vyžmýkanú žemľu, korenie, rozpustené maslo, vajce, soľ a dôkladne premiešame. Zmesou naplníme šťuku, zašijeme, rybu dáme na pekáč, potrieme maslom, podlejeme vodou a dáme piecť. Počas pečenia ju stále podlievame výpekom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 771
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

772

Podobné recepty:
  • Hydinové guľky s omáčkou

    Hydinové guľky s omáčkou

  • Cibuľová omáčka II

    Cibuľová omáčka II

  • Homár na armorický spôsob

    Homár na armorický spôsob

kuk