Fašírky z tuniaka

2018-01-19

Popis

Fašírky z tuniaka

Ingrediencie

  • 320 až 350 g tuniak z konzervy bez nálevu
  • 1 ks stredne veľkú šalátovú uhorku
  • soľ
  • 1 ks cibuľu s vňaťou
  • 75 g strúhanky
  • 1 ks vajce
  • 2 lyžica majonézy
  • mleté čierne korenie
  • 125 g jogurtu
  • lyžicu čerstvého alebo sušeného kôpru
  • 1 lyžica oleja

Postup

Krok 1

Uhorku ošúpeme, odstránime semienka, nastrúhať nahrubo , osoliť, nechať 15 minút odstáť (odkvapkať). Cibuľu očistíme, nakrájame na tenké plátky. Tuniaka vidličkou rozdrvíme, pridáme strúhanku, pokrájanú cibuľu, pridáme vajce, majonézu, korenie, soľ, dobre premiešame a z hmoty vyrobíme fašírky asi 2 cm hrubé. Odkvapkanú uhorku prepláchneme studenou vodou, opäť necháme odkvapkať a prebytočnú tekutinu vytlačíme. Uhorku premiešame s jogurtom, kôprom, osolíme, okoreníme, vymiešame a dáme schladiť. Fašírky vypražíme. Hotové prelejeme pripravenou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 638
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

639

Podobné recepty:
  • Slivkový lekvár bez miešania

    Slivkový lekvár bez miešania

  • Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami

    Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami

  • Cestoviny zapečené s hubami

    Cestoviny zapečené s hubami