Ružová panenka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 bravčovú panenku, 200 g kuracieho mäsa, 1 dl šľahačkovej smotany, 1 menšiu mrkvu, soľ, niekoľko orechov (alebo orieškov), za lyžicu tekvicových semienok.

Postup

Krok 1

Kuracie mäso pomelieme a vyšľaháme so smotanou, Primiešame posekané orechy, alebo oriešky, tekvicové semienka, soľ, na veľmi malé kúsky pokrájaný kúsok mrkvy. Vyšľahanú pastu nanesieme na potravinovú fóliu, na ňu položíme odblanenú bravčovú panenku a zabalíme do fólie tak, aby bola panenka obalená pastou z kuracieho mäsa. Dobre uzatvoríme, vložíme do horúcej vody a pomaly varíme 40 až 50 minút. Podávame s ostrou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 533
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

534

Podobné recepty:
  • Pomarančová roláda

    Pomarančová roláda

  • Baklažánové lečo

    Baklažánové lečo

  • Tirolské knedle II

    Tirolské knedle II