Ananásový základ k mäsu
2015-11-19- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Hydina , Kurča, kapún, poulard, sliepka , Bravčové mäso , Dusené mäso
Popis
Pripravte si základ k dobrému obedu. Ananásový základ doplníme mäsom a vhodnou prílohou.
Ingrediencie
- 2 ks zelené papriky
- 2 ks červené papriky
- 2 ks paradajky
- 2 ks cibule
- 1 strúčik cesnaku
- 1 ks feferón
- 1 ks ananás (môže byť kompót so šťavou)
- olej
Postup
Krok 1
Všetky suroviny pokrájame na kocky (paradajky ošúpeme) a dusíme na oleji asi 10 minút. Do pripraveného základu pridáme kuracie, alebo bravčové, na rezance nakrájané mäso a dusíme do mäkka. Môžeme pridať aj lahôdkovú kukuricu.
Krok 2
Podávame s ryžou, alebo cestovinami.