Zapekaný toast

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g bravčového mäsa zo stehna, 100 g oleja, 50 g cibule, 10 g mletej papriky, 5 g mletého korenia, 10 g cesnaku, 20 g kečupu, 50 g syra - eidamská tehla, 250 g chleba, 100 g leča, soľ.

Postup

Krok 1

Cibuľku speníme na oleji, pridáme mletú papriku a mäso porezané na rezance, podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme ostatné suroviny (lečo, mleté korenie, cesnak, soľ). Na teplú hrianku dáme mäso, ktoré posypeme syrom a dáme zapiecť do rúry alebo do mikrovlnej rúry. Pred podaním ozdobíme kečupom. Podáva sa teplé.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1121
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1122

Podobné recepty:
  • Syrová nátierka II

    Syrová nátierka II

  • Ryžový nákyp na taliansky spôsob

    Ryžový nákyp na taliansky spôsob

  • Bravčové filety na sladkokyslo

    Bravčové filety na sladkokyslo