Banány v karameli

2015-11-26

Popis

Niekedy treba aj sladký prehrešok. Výborným adeptom sú banány v karameli, ktoré môžeme podávať s pudingom alebo s piškótami namočenými v rume.

Ingrediencie

  • 3 ks prezreté banány
  • 3 lyžica cukru.

Postup

Krok 1

Ošúpané banány prekrojíme pozdĺžne na polovice. Na panvicu dáme skaramelizovať cukor. Do karamelu vložíme banány a necháme ich opiecť z každej strany. Banány vyberieme, necháme vychladnúť. Môžeme podávať s pudingom, piškótami namočenými v rume a šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1792
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1793

Podobné recepty:
  • Dámska pochúťka

    Dámska pochúťka

  • Farebný cestovinový šalát

    Farebný cestovinový šalát

  • Cestovinový šalát s tatárskou omáčkou

    Cestovinový šalát s tatárskou omáčkou

kuk