Kapusta zapečená so zemiakmi a mäsom
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom , Zemiaky s mäsom
Ingrediencie
- Za hrsť (väčšiu) kyslej kapusty, 500 g zemiakov, údenú klobásu, údeninu, údenú slaninu, mleté čierne korenie, rascu soľ, mletú červenú papriku
Postup
Krok 1
Očistené zemiaky pokrájame na kolieska. Do vymasteného pekáča poukladáme na kolieska pokrájané zemiaky, posolíme ich, na zemiaky dáme vrstvu kapusty, posypeme korením a mletou červenou paprikou, na kapustu poukladáme kolieska klobásy, plátky údeniny a slaniny. Takto do pekáča poukladáme viac vrstiev. Všetko podlejeme vodou, dáme na malý oheň a pomaly dusíme.