Kuracie s hroznom

2004-02-24

Ingrediencie

  • 400 g kuracích pŕs, olej alebo maslo, soľ, mleté biele korenie, 1 dl šľahačkovej smotany, 100 g bobúľ bieleho i modrého hrozna.

Postup

Krok 1

Biele kuracie mäso narežeme na menšie kúsky a osmažíme ho na oleji, alebo masle. Osolíme, okoreníme a dodusíme do mäkka. V závere prilejeme šľahačkovú smotanu a pridáme bobule bieleho i modrého hrozna. Prehrejeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 510
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

511

Podobné recepty:
  • Hubové taštičky

    Hubové taštičky

  • Rýchly tvarohový dezert

    Rýchly tvarohový dezert

  • Raffaello

    Raffaello