Nepravé lángoše

2004-02-25

Ingrediencie

  • Polohrubá múku (môžeme použiť aj hladkú), soľ, toľko horúcej vody, aby vzniklo nelepivé polotuhé cesto, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Do misy si dáme múku so soľou a pridáme horúcu vodu. Cesto si riadne vymiesime, odoberieme z masy cesto vo veľkosti vajíčka a rukami vyťahujeme cesto do tvaru langoša (v strede môže byť cesto veľmi tenké). Vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán. Lángoše môžeme podávať s tátárskou alebo diabolskou omáčkou. Diabolská omáčka: tatárská omáčka, pikantný kečup, papriková nátierka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1071
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1072

Podobné recepty:
  • Cibuľová vajcová žemľovka

    Cibuľová vajcová žemľovka

  • Teplý fazuľový šalát so špaldou

    Teplý fazuľový šalát so špaldou

  • Opečená cuketa

    Opečená cuketa

kuk