Vegetariánsky boršč

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g kapusty, 200 g zrelých rajčín, 400 g červenej repy, 2 hrste špenátu, cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, olej, bobkový list, kôpor, mleté čierne korenie, karí korenie, zázvor, majorán, niekoľko lyžíc smotany, citrónovú šťavu.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme pokrájanú kapustu, pokrájané (ošúpané) rajčiny, na rezančeky pokrájanú červenú repu a chvíľku podusíme. Pridáme bobkový list, čierne korenie, korenie karí, zázvor. Pridáme vodu a privediem do varu. Varíme asi 2 hodiny. Pridáme špenát, majorán, kôpor a citrónovú šťavu. Povaríme ešte 10 minút. Na tanieri ozdobíme smotanou a čerstvým kôprom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 573
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

574

Podobné recepty:
  • Poľovnícka roláda

    Poľovnícka roláda

  • Nátierka z reďkoviek a syra

    Nátierka z reďkoviek a syra

  • Provensálska cibuľová polievka

    Provensálska cibuľová polievka