Hríbová omáčka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 cibuľu, olej, 200 g šampiňónov, štipku karí korenia, 2 kocky syrokrému, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, bazalku, 2 lyžičky škrobovej múčky, 1,5 dl mlieka.

Postup

Krok 1

Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme do zlatista. Pridáme na plátky pokrájané šampiňóny, krátko podusíme, pridáme karí korenie, podlejeme vodou. Do vriace masy pridáme syrokrém. Varíme 5 až 10 minút. Hotovú omáčku ochutíme soľou, zeleninovou koreniacou zmesou, bazalkou. Nakoniec zahustíme škrobovou múčkou rozmiešanou v mlieku. Podávame k špagetám.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 937
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

938

Podobné recepty:
  • Šunkovo-šampiňónová plnka

    Šunkovo-šampiňónová plnka

  • Diviak s vínom a lekvárom

    Diviak s vínom a lekvárom

  • Hríbová omáčka II

    Hríbová omáčka II

kuk