Štajerské bravčové s chrenom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa, 1 mrkvu, 1 petržlen, kúsok zeleru, 1 cibuľu, soľ, niekoľko zrniek borievky, 1 bobkový list, 1/8 l octu, trocha majoránky, 1 chren.

Postup

Krok 1

Očistenú koreňovú zeleninu s cibuľou nadrobno nakrájame, zalejeme 1/2 litrom vody s octom, uvedieme do varu, pridáme korenie, na kocky pokrájané mäso a prikryté varíme do zmäknutia mäsa. Potom scedíme, mäso nakrájame na porcie, obložíme varenou zeleninou a husto posypeme nastrúhaným chrenom. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1406
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1407

Podobné recepty:
  • Bravčové rezne na čínsky spôsob

    Bravčové rezne na čínsky spôsob

  • Námornícky guláš

    Námornícky guláš

  • Dusené karbonátky s údenou slaninou

    Dusené karbonátky s údenou slaninou

kuk