Chrenovica (záhorácka príloha)
2016-04-13- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Prívarky, omáčky, prílohy , Prílohy
- Počet porcií : 4
- Čas prípravy : 10 min.
- Čas varenia : 15 min.
- Celkový čas : 25 min.
Popis
Príloha ku mäsu s chuťou chrenu a bieleho vína.
Ingrediencie
- postrúhaný chren
- silný hovädzí vývar
- 2 ks rožky
- mleté čierne korenie
- soľ
- 1 dl bieleho vína
Postup
Krok 1
Rožky pokrájame na kolieska, zalejeme vývarom a necháme vsiaknuť. Pridáme postrúhaný chren, osolíme a okoreníme podľa chuti. Pridáme biele víno. Premiešame.
Krok 2
Podávame k varenému hovädziemu mäsu. Keď stuhne, dá sa pokrájať a poukladať na tanier.