Chrenovica (záhorácka príloha)

2016-04-13
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Príloha ku mäsu s chuťou chrenu a bieleho vína.

Ingrediencie

  • postrúhaný chren
  • silný hovädzí vývar
  • 2 ks rožky
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • 1 dl bieleho vína

Postup

Krok 1

Rožky pokrájame na kolieska, zalejeme vývarom a necháme vsiaknuť. Pridáme postrúhaný chren, osolíme a okoreníme podľa chuti. Pridáme biele víno. Premiešame.

Krok 2

Podávame k varenému hovädziemu mäsu. Keď stuhne, dá sa pokrájať a poukladať na tanier.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 745
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

746

Podobné recepty:
  • Zapekané kdečo

    Zapekané kdečo

  • Kuskus ochutený rascou a feniklom

    Kuskus ochutený rascou a feniklom

  • Ananásový vitamínový koktail

    Ananásový vitamínový koktail

kuk