Zemiakové krokety III

2004-03-08

Ingrediencie

  • 400 g zemiakov, 125 g múky, 40 g masla, 40 g syra, soľ, olej.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme, scedíme a prelisujeme. Pridáme soľ, múku a maslo. Vypracujeme cesto a rozvaľkám e ho na hrúbku asi 2 cm. Formičkami vykrajujeme rôzne tvary, ktoré vypražíme na oleji. Upražené preložíme na plech, posypeme strúhaným syrom a chvíľu zapekáme. Podávame samostatne, alebo ako prílohu k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 672
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

673

Podobné recepty:
  • Ľahký zemiakový šalát I

    Ľahký zemiakový šalát I

  • Banánovo citrónový koláč

    Banánovo citrónový koláč

  • Tekvicová nátierka

    Tekvicová nátierka

kuk