Zemiakové krokety III

2004-03-08

Ingrediencie

  • 400 g zemiakov, 125 g múky, 40 g masla, 40 g syra, soľ, olej.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme, scedíme a prelisujeme. Pridáme soľ, múku a maslo. Vypracujeme cesto a rozvaľkám e ho na hrúbku asi 2 cm. Formičkami vykrajujeme rôzne tvary, ktoré vypražíme na oleji. Upražené preložíme na plech, posypeme strúhaným syrom a chvíľu zapekáme. Podávame samostatne, alebo ako prílohu k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 477
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

478

Podobné recepty:
  • Mexická omáčka (mole) ku kuraciemu mäsu

    Mexická omáčka (mole) ku kuraciemu mäsu

  • Ryža hrozienková

    Ryža hrozienková

  • Pivové palacinky

    Pivové palacinky