Slovenský kapustový posúch

2004-03-08

Ingrediencie

  • 500 g kyslej kapusty, 1 lyžičku soli, 1 vajce, približne 200 g hrubej múky, masť.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu najemno posekáme, pridáme soľ, vajce, múku a vymiesime. Múky pridávame toľko, aby vzniklo pomerne husté cesto. Cesto rozdelíme na niekoľko rovnako veľkých častí, ktoré vyvaľkáme na do okrúhleho tvaru. Kolieska upečieme na vymastenom plechu. Navrch môžeme dať nadrobno posekané oškvarky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 738
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

739

Podobné recepty:
  • Reďkvičkový šalát so syrom

    Reďkvičkový šalát so syrom

  • Vanilkové rožteky I

    Vanilkové rožteky I

  • Ryža po panónsky

    Ryža po panónsky