Tvarohový nákyp

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 vajec, 125 g mäkkého masla, 250 g práškového cukru, 750 g jemného tvarohu, 500 g smotanového tvarohového krému, 1 vrecúško vanilkového pudingu, 2 vrchovaté lyžice škrobovej múčky.

Postup

Krok 1

Z vajec oddelíme žĺtky a bielka. Maslo dobre vymiešame s cukrom a postupne pridávame žĺtky. Premiešame s odkvapkaným tvarohom, tvarohovým krémom a pudingovým práškom. Z bielok vyšľaháme tuhý sneh a spolu so škrobovou múčkou pridáme do tvarohovej zmesi. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov Celzia. Tortovú formu vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. Do formy nalejeme tvarohovú zmes, povrch zarovnáme a pečieme do zlatožlta asi 1,5 hodiny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 734
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

735

Podobné recepty:
  • Chriapky

    Chriapky

  • Špecialita z Angelikinej kuchyne

    Špecialita z Angelikinej kuchyne

  • Zemiakový paprikáš

    Zemiakový paprikáš

kuk