Strúhané rezy

2004-03-15

Ingrediencie

  • 400 g hladkej múky, 150 g práškového cukru, 1 vrecúško prášku do pečiva, 1 vrecúško vanilkového cukru, 1 stužený tuk (napríklad Smetol), 1 žĺtok, 40 kakaa. Plnka: 750 g tvarohu, 300 práškového cukru, 1 lyžicu škrobovej múčky, 3 žĺtky, sneh zo štyroch bielok.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme cesto. Cesto rozdelíme na dve časti a necháme v chladničke vychladnúť. Tvaroh zmiešame s cukrom, škrobovou múčkou, žĺtkami a snehom z bielok. Plech vymastíme, vysypeme hrubou múkou. Jednu časť cesta postrúhame na plech, rovnomerne rozložíme, navrstvíme plnku a postrúhame druhú časť cesta. Upečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 624
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

625

Podobné recepty:
  • Talianska hubová omáčka

    Talianska hubová omáčka

  • Základný recept na piškótové cesto

    Základný recept na piškótové cesto

  • Čokoládové špagety

    Čokoládové špagety

kuk