Bezlepková bublanina

2015-12-03

Popis

Jednoduchý dezert pre alergikov. Bezlepková bublanina sa doplní chutným ovocím.

Ingrediencie

  • 5 ks vajec
  • 250 g stuženého tuku (napríklad Hera)
  • 250 g bezlepkovej múky (Promix PK)
  • 1 ks prášok do pečiva
  • 250 g cukru

Postup

Krok 1

Žĺtky vymiešame s cukrom. Pridáme tuk, postupne múku s práškom do pečiva a nakoniec zľahka primiešame sneh z bielok.

Krok 2

Cesto vylejeme na tukom vymastený plech a na vrch poukladáme ovocie. Upečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 794
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

795

Podobné recepty:
  • Stehno v koňaku

    Stehno v koňaku

  • Omáčka so sušených hríbov (máčanka)

    Omáčka so sušených hríbov (máčanka)

  • Čokoládová roláda II

    Čokoládová roláda II

kuk