Veľkonočná biela saláma

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g mrazenej zeleniny (mrkva, hrášok, kukurica), 4 natvrdo uvarené vajcia, 200 g na kocky pokrájanej diétnej salámy, 2,5 dl tatárskej omáčky, 2 vrecúška práškovej želatíny, 1 kocku bujónu, 3 dl vody.

Postup

Krok 1

Zeleninu, postrúhané vajcia, kocky salámy a tatársku omáčku rozmiešame v miske. Vo vode uvaríme kocku bujónu. Keď sa bujón ochladí na asi 60 stupňov Celzia pridáme práškovú želatínu a premiešame. Miešame, pokým sa prášková želatína nerozpustí. Tekutinu pridáme k zeleninovej zmesi, premiešame a vylejeme do formy 'srnčí chrbát', alebo do inej vhodnej formy. Necháme tuhnúť v chladničke niekoľko hodín.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2789
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2790

Podobné recepty:
  • Morčacie rezne s ríbezľovou omáčkou

    Morčacie rezne s ríbezľovou omáčkou

  • Zapekané hrianky so šunkou

    Zapekané hrianky so šunkou

  • Domáca 'treska'

    Domáca 'treska'

kuk