Zelená omáčka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 hrste mladej žihľavy (alebo mladých listov púpavy, alebo mladých kalerábových listov, mladého špenátu, či lístky čínskej kapusty - zelené lístky možno aj vzájomne kombinovať), 1 lyžičku zeleninovej koreniacej zmesi, 1 lyžičku hladkej múky, citrónovú šťavu, 1 lyžičku medu, soľ.

Postup

Krok 1

Zelené lístky rozmixujeme v troche vody zmiešanej s múkou a zeleninovou koreniacou zmesou. Dochutíme medom, citrónovou šťavou a soľou. Hmotu prihrievame a miešame kým nezhustne a ihneď podávame, najlepšie so sójovými fašírkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 765
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

766

Podobné recepty:
  • Torteliny s mandľovou omáčkou

    Torteliny s mandľovou omáčkou

  • Diabolská omáčka

    Diabolská omáčka

  • Omáčka k mäsu, ale aj na cestoviny

    Omáčka k mäsu, ale aj na cestoviny

kuk