Omáčka k cestovinám

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 cibuľu, maslo, korenie karí, 200 g šampiňónov, alebo iných čerstvých hríbov (prípadne sušené, namočené vo vode), soľ, mleté biele korenie, 2 strúčiky cesnaku, 1 dl mlieka, 100 g brokolice, 1 smotanou, 1 lyžicu škrobovej múčky.

Postup

Krok 1

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masle. Pridáme korenie karí, na menšie kúsky pokrájané šampiňóny, alebo iné čerstvé hríby (prípadne sušené). Pridáme soľ, mleté biele korenie, prelisovaný cesnak a dusíme asi 5 minút. Zalejeme mliekom, pridáme nadrobno pokrájanú brokolicu a zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali škrobovú múčku. Zjemníme maslom. Podávame tak, že omáčkou zalejeme cestoviny, alebo ku kuraciemu mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 769
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

770

Podobné recepty:
  • Červená cibuľa ako predkrm

    Červená cibuľa ako predkrm

  • Karfiolové karbonátky

    Karfiolové karbonátky

  • Palacinky plnené špenátom

    Palacinky plnené špenátom

kuk