Zelerová nátierka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 stredne veľké kusy zeleru, 2 dl majonézy, 2 dl pochúťkovej smotany, 1 lyžičku horčice, 1 lyžičku práškového cukru, citrónovú šťavu, soľ, mleté čierne korenie, posekanú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Očistený zeler postrúhame na hrubom strúhadle. Preložíme do sita a na 1 až 2 minúty ponoríme do okyslenej vriacej vody. Necháme odkvapkať a vychladnúť Po vychladnutí zmiešame s majonézou, smotanou, horčicou, práškovým cukrom, citrónovou šťavou, soľou, korením a posekanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 515
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

516

Podobné recepty:
  • Polievka z tofu so zázvorom

    Polievka z tofu so zázvorom

  • Slávnostné rybie filé

    Slávnostné rybie filé

  • Kokosové cigary

    Kokosové cigary