Bravčový jazyk v ríbezľovej omáčke

2016-02-10

Popis

Svieža ríbezľová omáčka dodá bravčovému jazyku výbornú chuť. Podávame ho s ryžou Basmati.

Ingrediencie

  • 4-6 ks bravčového jazyka
  • soľ
  • celé čierne korenie
  • mleté čierne korenie
  • mletú červenú papriku
  • bobkový list
  • olej
  • 1 ks veľkú cibuľu
  • 2 lyžica worcestrovej omáčky
  • 1 lyžica horčicu
  • hrsť hrozienok
  • 2 lyžica ríbezľového džemu

Postup

Krok 1

Bravčový jazyk uvaríme s bobkovým listom, celým čiernym korením a soľou. Uvarený olúpeme a nakrájame na krúžky.

Krok 2

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, zalejeme 1 dl vody, pridáme horčicu, džem, hrozienka, worcestrovú omáčku, okoreníme mletou červenou paprikou, čiernym korením a soľou.

Krok 3

Nakoniec pridáme jazyk, primerane podlejeme a podusíme. Jazyk podávame s ryžou Basmati.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 309
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

310

Podobné recepty:
  • Bravčové rebierka na fazuli

    Bravčové rebierka na fazuli

  • Zapekané bravčové rezne v strúhanke

    Zapekané bravčové rezne v strúhanke

  • Koleno so zemiakmi

    Koleno so zemiakmi