Filé na pekársky spôsob

2018-02-13

Popis

Filé na pekársky spôsob

Ingrediencie

  • 600 g mrazeného filé
  • 100 g masla
  • 60 g dusených šampiňónov
  • 600 g v šupke uvarených zemiakov
  • 1 ks stredne veľkú cibuľu
  • soľ
  • paprikovú vegetu (Vegeta zmiešaná s mletou červenou paprikou)

Postup

Krok 1

Filé pokrájame na 1 cm silné plátky, osolíme, posypeme paprikovou vegetou. Zapekaciu misu vymastíme kúskom masla, dno vyložíme plátkami uvarených zemiakov, osolíme, posypeme na cibuli udusenými šampiňónmi. Na to poukladáme porcie ryby, na ktoré rozložíme plátky masla. V horúcej rúre upečieme do zlatista.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 826
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

827

Podobné recepty:
  • Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

    Poľovnícke ragú so zemiakovými hruškami

  • Ryba zapečená so zeleninou

    Ryba zapečená so zeleninou

  • Hroznové želé

    Hroznové želé

kuk