Morčacie prsia na spôsob kung-fu‘

2004-05-19

Ingrediencie

  • 1 kg morčacieho mäsa, 2 biele jogurty, sójovú omáčku, worcestrovú omáčku, horčicu, soľ, 4 lyžice škrobovej múčky, 1/2 póru, 500 g čerstvých šampiňónov, 100 g arašidov, 100 g hrozienok, 150 g šunky, 2 veľké cibule.

Postup

Krok 1

Pripravíme si marinádu z jogurtu, sójovej a worcestrovej omáčky, horčice, škrobovej múčky a soli. Mäso pokrájame na rezance a vložíme do marinády. Necháme odstáť do druhého dňa. Na oleji osmažíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pór pokrájaný na kolieska. Pridáme mäso, premiešame a udusíme do mäkka. Pred dokončením pridáme šampiňóny pokrájané nadrobno, šunku pokrájanú na rezance, posekané arašidy (predtým nasucho opražené). Podávame s ryžou a marhuľovým a broskyňovým kompótom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 641
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

642

Podobné recepty:
  • Kyslá kapusta s kuracím mäsom

    Kyslá kapusta s kuracím mäsom

  • Moriak pečený s hrozienkovou plnkou

    Moriak pečený s hrozienkovou plnkou

  • Nátierka na jednohubky

    Nátierka na jednohubky

kuk