Fašírka á la Bičan

2018-01-17

Popis

Fašírka á la Bičan

Ingrediencie

  • 750 g kuracích pečení
  • 2 ks žemle
  • 1 ks vajce
  • 1 ks cibuľu
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • Podľa potreby múku a strúhanku

Postup

Krok 1

Celé kuracie pečene najprv krátko udusíme. Žemle namočíme do vody a po chvíli z nich vodu vytlačíme. K rozmrveným žemliam pridáme vajce, pomleté kuracie pečene, nahrubo pokrájanú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie. Podľa potreby zahustíme múkou a strúhankou. Zmes navrstvíme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1028
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1029

Podobné recepty:
  • Mleté kuracie prsia zapečené v lístkovom ceste

    Mleté kuracie prsia zapečené v lístkovom ceste

  • Morčacie rezne s ríbezľovou omáčkou

    Morčacie rezne s ríbezľovou omáčkou

  • Talianska chlebová polievka

    Talianska chlebová polievka