Čerešňovo višňový nákyp

2016-03-16

Popis

Nič sa nehodí k čerešniam viac ako višne! Ovocný ryžový nákyp tieto dve chuti ideálne spája.

Ingrediencie

  • 500 g čerešní a višní
  • 60 g celozrnnej pšeničnej múky
  • 4 vajcia
  • 1 lyžica medu (vrchovatá)
  • 3,5 dl mlieka
  • 1 lyžička mletej vanilky

Postup

Krok 1

Vykôstkované čerešne a višne navrstvíme do maslom vymastenej formy. Z múky, vajec, medu, mlieka a vanilky vymixujeme cesto, ktoré nalejeme na čerešne a višne.

Krok 2

Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C asi 40 minút (kým povrch nie je hnedý a nákyp tuhý).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 592
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

593

Podobné recepty:
  • Špenátové lievance

    Špenátové lievance

  • Baranina marinovaná v kapustnej šťave

    Baranina marinovaná v kapustnej šťave

  • Domáca zmrzlina

    Domáca zmrzlina

kuk