Čertove hrudky

2016-03-16

Popis

Dezertík s chuťou rumových praliniek, postrúhanej čokolády a orechov.

Ingrediencie

  • 100 g višní
  • 100 g hrozienok
  • 1 dl rumu
  • 100 g orechov
  • 100 g práškového cukru
  • 100 g čokolády
  • 50 g čokolády
  • 50 g orechov

Postup

Krok 1

Hrozienka a višne namočíme do rumu a prikryté necháme odložené do druhého dňa. K hrozienkam pridáme zomleté orechy, postrúhanú čokoládu a vymiesime.

Krok 2

Z hmoty tvarujeme guľky do ktorých vtlačíme višňu, obalíme v zomletých orechoch a postrúhanej čokoláde. Vkladáme do papierových košíčkov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 501
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

502

Podobné recepty:
  • Domáce be-be keksy

    Domáce be-be keksy

  • Pikantné pagáčiky

    Pikantné pagáčiky

  • Ryba na mlynársky spôsob

    Ryba na mlynársky spôsob