Štrúdľa na slano

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 lístkové cesto, 2 klobásy, alebo mleté mäso, 1 cibuľu, 2 vrecúška zmrazenej zeleniny, 1 hrsť sušených hríbov, alebo šampiňóny, 3 lyžice sójovej omáčky.

Postup

Krok 1

Cesto vyvaľkáme na tenký plát, potrieme plnkou, zvinieme, potrieme vajcom a upečieme do žltohneda. Plnka: sušené hríby namočíme do vody: Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme precedené hríby a chvíľu dusíme. Pridáme zeleninu, podlejeme sójovou omáčkou a ešte dusíme. Nakoniec pridáme pomletú klobásu, alebo mleté mäso, chvíľu podusíme, podľa potreby osolíme. Plnku natierame na cesto vychladnutú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1382
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1383

Podobné recepty:
  • Slonie slzy

    Slonie slzy

  • Rezance zapekané so špenátom

    Rezance zapekané so špenátom

  • Tvarožník s pudingom

    Tvarožník s pudingom

kuk