Svokrina krémeška

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 lístkové cestá. 1. plnka: 2 šľahačkové smotany, 2 vrecúška vanilkového cukru. 2. plnka: 1 l mlieka, 2 vrecúška pudingového prášku (Zlatý klas), 2 lyžice hladkej múky, 3 žĺtky, 200 g masla, 150 g práškového cukru.

Postup

Krok 1

Cestá rozvaľkáme na veľkosť plechu a upečieme. 1. plnka: šľahačkové smotany uvaríme s vanilkovým cukrom deň vopred a odložíme do chladničky. 2. plnka: mlieko uvaríme s pudingovými práškami a hladkou múkou. Osobitne vymiešame žĺtky s maslom, práškovým cukrom a po vychladnutí pudingu zmiešame. Hmotu navrstvíme na jedno upečené cesto. Šľahačkové smotany vyšľaháme a šľahačku navrstvíme na pudingovú hmotu. Prikryjeme druhým, upečeným cestom a posypeme cukrom. Krájame na kocky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1382
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1383

Podobné recepty:
  • Sušenie húb

    Sušenie húb

  • Špenátové placky

    Špenátové placky

  • Šošovicová nátierka

    Šošovicová nátierka

kuk