Najlepšia horúca čokoláda
2004-06-24- komentárov
- Kategórie: Dezerty , Iné
Ingrediencie
- 5,75 dl mlieka, 2 lyžice kvalitného čokoládového prášku, za hrsť cukríkov marshmallows.
Postup
Krok 1
Zohrejeme mlieko v kastróle, pomaly ho varíme, nesmie však vrieť. Keď je horúce, vložíme lyžicu čokoládového prášku do každého hrnčeka. Do hrnčekov pridáme trochu vlažného mlieka z kastróla, aby sa prášok rozpustil. Teraz pridáme do každého hrnčeka niekoľko marshmallows. Keď mlieko už buble, opatrne ho prelejeme do plastovej kanvice, prípadne fľaše. Necháme v nej trochu miesta na potrasenie a napenenie. Fľašu pevne uzavrieme, pre istotu cez viečko preložíme látku a minútu zo všetkých síl fľašou trasieme. Viečko opatrne odstránime a nalejeme do hrnčekov. Pred podávaním zamiešame.