Najlepšia horúca čokoláda

2004-06-24

Ingrediencie

  • 5,75 dl mlieka, 2 lyžice kvalitného čokoládového prášku, za hrsť cukríkov marshmallows.

Postup

Krok 1

Zohrejeme mlieko v kastróle, pomaly ho varíme, nesmie však vrieť. Keď je horúce, vložíme lyžicu čokoládového prášku do každého hrnčeka. Do hrnčekov pridáme trochu vlažného mlieka z kastróla, aby sa prášok rozpustil. Teraz pridáme do každého hrnčeka niekoľko marshmallows. Keď mlieko už buble, opatrne ho prelejeme do plastovej kanvice, prípadne fľaše. Necháme v nej trochu miesta na potrasenie a napenenie. Fľašu pevne uzavrieme, pre istotu cez viečko preložíme látku a minútu zo všetkých síl fľašou trasieme. Viečko opatrne odstránime a nalejeme do hrnčekov. Pred podávaním zamiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 467
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

468

Podobné recepty:
  • Vyprážané jablká s karamelom

    Vyprážané jablká s karamelom

  • Kurča na kanadský spôsob

    Kurča na kanadský spôsob

  • Strasenina

    Strasenina

kuk