Nepečená jahodová torta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 450 g jahôd, 1 dl pomarančovej šťavy, 100 g cukru, 1 lyžicu želatíny, 1 téglik šľahačkovej smotany, 2 dl bieleho jogurtu.

Postup

Krok 1

Niekoľko jahôd necháme na ozdobu, ostatné rozmixujeme s pomarančovou šťavou a cukrom. Pretlačíme cez sito. Želatínu rozpustíme v troch lyžiciach vody a pridáme k jahodám. Primiešame aj vyšľahanú šľahačkovú smotanu a jogurt. Formu vypláchneme studenou vodou, dáme do nej pripravenú zmes a odložíme do chladničky minimálne na dve hodiny. Stuhnutú tortu vyklopíme, ozdobíme jahodami a šľahačkou. Podobne môžeme pripraviť tortu aj z malín.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 459
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

460

Podobné recepty:
  • Vyprážané fazuľové struky

    Vyprážané fazuľové struky

  • Čerešne v rume

    Čerešne v rume

  • Datľový zákusok

    Datľový zákusok