Rebarborovo jahodová marmeláda

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 800 g rebarbory, 250 g jahôd, 1/2 lyžičky mletého zázvoru, 1 kg želírovacieho cukru, niekoľkom kvapiek rumovej esencie, kyselinu citrónovú.

Postup

Krok 1

Očistenú rebarboru s jahodami rozvaríme v malom množstve vody. Pridáme mletý zázvor a želírovací cukor. Prevaríme, ochutíme rumovou esenciou a kyselinou citrónovou. Nalejeme do pohárov a uzatvoríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 636
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

637

Podobné recepty:
  • Fazuľová torta

    Fazuľová torta

  • Cestovinový šalát podľa Dianky

    Cestovinový šalát podľa Dianky

  • Baklažánový šalát

    Baklažánový šalát

kuk