Saláma z jabĺk II

2004-06-28

Ingrediencie

  • 250g cukru, 250g jabĺk, 1 citrón, 250 g orechov, 50 g mandlí.

Postup

Krok 1

Cukor zmiešame s postrúhanými kyslými jablkami, zvlhčíme vodou a uvaríme domäkka. K tomu pridáme citrónovú šťavu a postrúhanú kôru, pomleté orechy a olúpané, na rezančeky pokrájané, mandle. Spolu varíme tak dlho, až sa masa oddeľuje od dna. Potom ju vychladíme, na doske posypanej cukrom urobíme šúľok, zabalíme do papiera a necháme v chlade niekoľko dní. Salámu krájame na tenké plátky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 635
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

636

Podobné recepty:
  • Želatínový zákusok

    Želatínový zákusok

  • Kuracia ihla s jahodovo paprikovou omáčkou

    Kuracia ihla s jahodovo paprikovou omáčkou

  • Kel na sicílsky spôsob

    Kel na sicílsky spôsob

kuk