Segedínska kapusta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g kyslej kapusty, 500 g bravčového mäsa (pliecko, bôčik), 40 g masti, cibuľu, mletú červenú papriku, 2,5 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, vodu, soľ.

Postup

Krok 1

Posekanú cibuľu zapeníme na masti, pridáme červenú papriku, pokrájané mäso, posolíme a dusíme. Počas dusenia mäso občas podlejeme vodou a pomiešame. Neskôr pridáme kyslú kapustu. Mäkkú zahustíme kyslou smotanou v ktorej sme rozmiešali múku a povaríme. Podávame s knedľou alebo chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(2 / 5)

2 1 2349
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

2350

Podobné recepty:
  • Teľacie rezne (Španielsko)

    Teľacie rezne (Španielsko)

  • Baranie rebierko flambované

    Baranie rebierko flambované

  • Zemiakové knedle s cesnakovou omáčkou

    Zemiakové knedle s cesnakovou omáčkou

kuk