Ovsená kaša s mrkvou a jablkami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 100 g ovsených vločiek, 2 dl mlieka, 100 g karotky, 150 g jabĺk, 20 g vlašských orechov, 5 g medu, 100 g citrónu.

Postup

Krok 1

Ovsené vločky povaríme 1 minútu a necháme vychladnúť. Pridáme očistené jablká a mrkvu, ktorú nahrubo postrúhame. Pridáme med, citrónovú šťavu a postrúhanú citrónovú kôru. Premiešame a kašu na tanieri posypeme mletými orechmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 931
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

932

Podobné recepty:
  • Zapečené topinabury

    Zapečené topinabury

  • Zeleninový nákyp

    Zeleninový nákyp

  • Vegetariánsky biftek

    Vegetariánsky biftek

kuk