Špenátová štrúdľa

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 balenie lístkového cesta, 250 g špenátových listov, soľ, 2 strúčiky cesnaku, 100 g strúhaného parmezánu, 50 g masla.

Postup

Krok 1

Na masle speníme pokrájaný cesnak, pridáme a osmažíme špenátové listy. Keď listy zmenšia svoj objem, pridáme postrúhaný parmezán, zamiešame, odstavíme a necháme vychladnúť. K špenátu môžeme primiešať aj nadrobno pokrájanú šunku. Lístkové cesto rozvaľkáme na tenký plát, natrieme špenátovou hmotou, zvinieme, osolíme, potrieme rozšľahaným vajcom a dáme upiecť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1054
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1055

Podobné recepty:
  • Roláda z čínskej kapusty

    Roláda z čínskej kapusty

  • Jahňacina na francúzsky spôsob

    Jahňacina na francúzsky spôsob

  • Tekvicovo pomarančový lekvár 'oranžové sklo'

    Tekvicovo pomarančový lekvár 'oranžové sklo'

kuk