Špenátový nákyp z údeným mäsom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g špenátu, 2 lyžice masla, 2 žemle, 2 vajcia, 100 až 200 g údeného mäsa, soľ, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 1 lyžicu masla, 1 lyžicu múky.

Postup

Krok 1

Špenát uvaríme, scedíme, posekáme a pridáme maslo vymiešame so žĺtkami, nadrobno pokrájané údené mäso, namočené, potom vytlačené a rozmiagané žemle, soľ, prelisovaný cesnak, korenie a tuhý sneh z bielok. Premiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme 30 až 45 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 546
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

547

Podobné recepty:
  • Rybie filé na argentínsky spôsob

    Rybie filé na argentínsky spôsob

  • Karí ryža s pomarančmi

    Karí ryža s pomarančmi

  • Kurča Ein mal anders

    Kurča Ein mal anders