Omeleta z čerstvého špenátu

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 200 g čerstvého špenátu, soľ, 2 lyžice horúcej vody.

Postup

Krok 1

V miske vymiešame žĺtky so soľou a horúcou vodou. Pridáme umytý a nadrobno posekaný špenát. Z bielok, ku ktorým pridáme lyžičku studenej vody, vyšľaháme tuhý sneh, ktorý zľahka zmiešame so špenátovou hmotou. Omelety vypražíme na panvici s malým množstvom tuku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 591
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

592

Podobné recepty:
  • Sójový segedínsky guláš

    Sójový segedínsky guláš

  • Domáca oškvarková nátierka

    Domáca oškvarková nátierka

  • Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami

    Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami