Ríbezľový rôsol

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 litre ríbezľovej šťavy, 2,5 kg cukru.

Postup

Krok 1

Ríbezle odstopkujeme, odšťavíme a šťavu varíme 20 minút, pridáme cukor a varíme ďalších 20 minút. Nalejeme do pohárov, uzatvoríme a dáme do suchého zábalu, kde poháre ponecháme až do úplného vychladnutia. Používame na koláče z piškótového cesta.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1038
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1039

Podobné recepty:
  • Bezvaječné palacinky

    Bezvaječné palacinky

  • Holandská káva

    Holandská káva

  • Pstruh na drevenom uhlí

    Pstruh na drevenom uhlí

kuk