Ríbezľový rôsol

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 litre ríbezľovej šťavy, 2,5 kg cukru.

Postup

Krok 1

Ríbezle odstopkujeme, odšťavíme a šťavu varíme 20 minút, pridáme cukor a varíme ďalších 20 minút. Nalejeme do pohárov, uzatvoríme a dáme do suchého zábalu, kde poháre ponecháme až do úplného vychladnutia. Používame na koláče z piškótového cesta.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1146
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1147

Podobné recepty:
  • Zemiaková nátierka IV

    Zemiaková nátierka IV

  • Náplň do palaciniek

    Náplň do palaciniek

  • Zmrzlinová roláda

    Zmrzlinová roláda

kuk