Ríbezľový sirup II

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 kg ríbezlí, 1,5 l vody, 2,5 kg cukru, 1 lyžičku kyseliny citrónovej.

Postup

Krok 1

Zrelé ríbezle umyjeme a odstopkujeme, Odšťavíme ich, pridáme vodu a kyselinu citrónovú. Dobre premiešame. Necháme odstáť 24 hodín. Obsah precedíme cez látku a necháme odkvapkať. Pridáme cukor a miešame pokým sa neroztopí. Sirup vlejeme do suchých fliaš, previažeme hustou bielou látkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 769
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

770

Podobné recepty:
  • Smotanová omáčka s brokolicou

    Smotanová omáčka s brokolicou

  • Marokánky

    Marokánky

  • Makový keks

    Makový keks

kuk