Ríbezľová omáčka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 40 g masti, 60 g hladkej múky, 200 g ríbezlí, 0,5 dl smotany, 20 až 50 g cukru, 2,5 dl mlieka, 2,5 dl vody.

Postup

Krok 1

Z masti a múky pripravíme zásmažku, pridáme ríbezle, zalejeme vodou, mliekom a povaríme. Omáčku prepasírujeme cez sito a zjemníme smotanou. Podľa chuti osolíme a osladíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1254
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1255

Podobné recepty:
  • Torta 'letná melódia'

    Torta 'letná melódia'

  • Netradičné palacinky

    Netradičné palacinky

  • Torta Katky Brichtovej

    Torta Katky Brichtovej

kuk