Bengálske zemiaky

2015-12-03

Popis

Netradičná chuť v bengálskych zemiakoch Vám prinesie do kuchyne kus exotiky. Doprajte Vašim chuťovým pohárikom rozmanitosť.

Ingrediencie

  • 500 g zemiakov
  • 300 g hrášku
  • 100 g strúhaného kokosu
  • 100 g masla
  • 1 lyžička rasce zmiešanej s anízom
  • 1 lyžička mletej papriky
  • mleté biele korenie
  • soľ
  • 1 lyžička cukru

Postup

Krok 1

Suchý hrášok máčame 24 hodín a vopred predvaríme. Zelený hrášok spracujeme naraz. Zemiaky nakrájame na menšie kocky, spolu s hráškom podlejeme vodou, pridáme kokos a udusíme do mäkka.

Krok 2

Pridáme cukor, soľ, korenie a hotové jedlo zahustíme múkou vymiešanou v niekoľkých lyžičkách vody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2687
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2688

Podobné recepty:
  • Kel s mrkvou II

    Kel s mrkvou II

  • Sójové rizoto I

    Sójové rizoto I

  • Ruské peľmene

    Ruské peľmene

kuk