Pečené rajčiaky s hubami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g rajčiakov, 50 g masla, 50 g šunky, 2 lyžice parmezánu, 2 lyžičky hladkej múky, 2 dl smotany, soľ, 3 lyžice oleja, 40 g cibule, 100 g očistených húb, petržlenovú vňať, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Pekáč vymastíme maslom. Do pekáča poukladáme na hrubšie kolieska pokrájané rajčiny a osolíme ich. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú huby a udusíme ich. Ochutíme soľou, korením a pokrájanou petržlenovou vňaťou. Udusené huby navrstvíme na rajčiny v pekáči, na huby dáme posekanú šunku, posypeme strúhaným parmezánom, zalejeme smotanou rozmiešanou s hladkou múkou a upečieme. Podávame ako predjedlo s bielym pečivom, alebo chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 755
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

756

Podobné recepty:
  • Morčacie mäso na ihle

    Morčacie mäso na ihle

  • Vegetariánska fašírka

    Vegetariánska fašírka

  • Nátierka z plesňového syra a orechov

    Nátierka z plesňového syra a orechov

kuk